Showbiz

ŠOK OBRT! Ana Nikolić nakon SKANDALA zablistala pa digla Sašu Mirkovića u NEBESA: Uvek ću mu biti ZAHVALNA, Arene će biti!

Ana Nikolić našla se u žiži interesovanja javnosti prethodnih dana zbog čitavog niza skandala, naročito zbog svađa sa menadžerom Sašom Mirkovićem i šokantih tvrdnji o konzumiranju opijata, ali i zbog narušenog fizičkog izgleda i rana po licu.

Pevačica se večeras pojavila pred pripadnicima sedme sile ispred doma u srpskoj prestonici, kojima je pre toga, dok su je čekali, slala pića da prekrate vreme.

– Predaja nije opcija! Odlično sam, što? Slala sam vam kafe da se osvežite. Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti Bog oduzme nešto… Da, delujem kao jaka žena, ali zapravo ume da bude i teško i naporno. Uvek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, prosto – kazala je Ana Nikolić, koja je izgledala odlično posle turbulentnog perioda za sobom.

Ana Nikolić, Saša Mirković
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ

– Nikad nisam čitala komentare, da ih čitam završila bih u Lazi, gde ću svakako završiti, ima vremena. Moram da radim sada. Ne čitam komentare glupave. Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao. Ili mene, ili možda lekove… Kao i što moja majka ne želi da ih pije. Što se mene tiče, uvek ću mu biti zahvalna, bila je to jedna lepa saradnja. Šest, sedam meseci smo sarađivali… Ne možemo nas dvoje zajedno, naša prva saradnja je počela tako što sam skoro pa iskakala iz kola u pokretu, figurativno. 15 minuta je trajala tad. Druga saradnja nam je trajala, evo, sedam meseci. Možda treća bude duža, videćemo. Postoji šansa za novu saradnju sa njim, uvek, sa nama se nikad ne zna – rekla je ona, pa otkrila da li je otkazala koncert u Areni i prokomentarisala šuškanja da se obraća vračarama za pomoć.

Ana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Arena će biti. Što se tiče priča da se obraćam vračarama, ne… Ja verujem u Boga, meni je deda sveštenik, ne verujem u te gluposti – zaključila je ona za domaće medije.

Kurir.rs/Blic

Ostavite komentar

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više