Showbiz

SAHRANA MLADOG DI-DŽEJA ĐORĐA STOJANOVIĆA: Porodica u BELOM pored kovčega, Đekson, Vojaž i Paja slomljeni zbog Džokera

Beogradski di-džej Đorđe Stojanović, poznatiji pod nadimkom Džoker, preminuo je 2. jula, nakon duge i teške borbe s kancerom limfnih čvorova u 22. godini. Sahrana je danas na Bežanijskom groblju, opelo počinje u 11.15, a izlazak iz kapele i polazak ka grobnom mestu u 11.45.

Džoker, sahrana, Đorđe Stojanović
FOTO: KURIR

Na kapeli se nalazi i umrlica mladog muzičara koju su objavili njegovi najbliži mama Jelena, otac Zoran, brat Milutin, ostala rodbina, kolege i prijatelji. Porodica mladog repera obučena je u belom.

Ispred kapele nalazi se i veliki venac od neutešnih bliskih ljudi na kojima piše: „Poslednji pozdrav Đoletu“.

Džoker, sahrana, Đorđe Stojanović
FOTO: KURIR

Među prvima su stigli Nemanja Đerić Đekson, Gazda Paja, Vojaž. Di-džej će biti ispraćen uz trubače i pesmu Moj golube.

Đorđe Stojanović Džoker, Đorđe Stojanović
FOTO: INSTAGRAM

Đorđe Stojanović se s teškom i retkom bolešću borio duže od četiri godine, a o svojoj bolesti je redovno izveštavao pratioce na Instagramu. Zdravstveno stanje mu se u poslednje vreme naglo pogoršalo, pa je bio primoran da se povuče s društvenih mreža.

Poslednja je na njegovom profilu objavljena poruka u kojoj je saopšteno da Đole borio za život na intenzivnoj nezi, te da je, nažalost, preminuo. Poznato je da je za bolest saznao uoči 18. rođendana i hrabro se borio, a dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti.

U jednoj svojoj objavi pokojni muzičar je govorio o bolesti i nadao se najboljem, te otkrio svoju veliku želju – da ode na transplantaciju.

Đorđe Stojanović Džoker, Đorđe Stojanović
FOTO: INSTAGRAM

– Borba traje već četvrtu godinu i već drugi put mi je rak u četvrtom stadijumu. To je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama. Sreća u nesreći, spada u najizlečivije kancere. Ja želim da izdržim, jer želim da dovedem kancer u stanje mirovanja. Želim transplataciju, koliko god je rizična, toliko je i moje novo rođenje – napisao je tada Đorđe.

kurir.rs/M.J.

Ostavite komentar

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više