Izbori 2022 Najnovije Zlatibor

Formirana koalicija suverenističkih stranaka

Beograd, 16.2.2022 – Zdrava Srbija, Dosta je bilo i Živim za Srbiju su napravili jedan korektan dogovor u korist građana Srbije i tako ćemo se na ovim izborima i ponašati. Nije tačno da građani Srbije nemaju za koga da glasaju, jer mi nudimo jasan i čist program, bez ikakvih krajnjih namera. U politici smo prisutni i dosta poznati srpskom narodu, i mi nudimo rešenja, za razliku od drugih koji kritikuju i obećavaju. Iza tih rešenja stojimo i nikada nećemo odustati od nacionalnih interesa Srbije – rekao je predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović prilikom formiranja koalicije suverenista za zajednički nastup na parlamentarnim izborima.

U ovoj kratkoj kampanji ćemo uspeti da, što terenskom kampanjom što na društvenim mrežama, nastavio je Stamatović, napravimo jednu dobru sinergiju između Zdrave Srbije, koja ima podršku u unutrašnjosti Srbije, i Dosta je bilo i Živim za Srbiju, koji imaju podršku u Beogradu i drugim gradovima. Nadam se da će to građani prepoznati i da će to biti razlog zašto će glasati za ovu koaliciju koja je nastupila iskreno prema svojoj državi, prema svojim građanima i međusobno.

Teško se sklapaju koalicije, teško se dele mandati, teško se raspoređuju procenti ali mi takvih problema nismo imali. Trudićemo se da zaštitimo svaki glas, jer koalicija suverenista sigurno ima mogućnost i ljude koji će moći da iskontrolišu birački proces.

Pozivamo sve građane Srbije da glasaju za koaliciju suverenista, jer imaju za koga da glasaju i mi nikada nećemo odustati od programa koji smo ponudili. Nadam se dobrim rezultatima, ulasku u parlament i tada ćemo moći malo ozbiljnije i detaljnije da se predstavimo srpskoj javnosti, zaključio je Stamatović.

Ostavite komentar

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više