Najnovije Šumadija

Pocela naplata parkinga u Smederevskoj Palanci.

Javno komunalno preduzeće „Palanka 2020” počelo je sa naplatom korišćenja parking prostora u ulicama Prvog srpskog ustanka, Svetog Save, Vuka Karadžića, 10. oktobra, Trg Heroja, Francuska, Olge Milošević, Vojvode Stepe, Mike Golubovića i Dr. Rajsa.

Naplata parkiranja se obavlja svakog radnog dana od 7-20 časova i subotom od 7-14 časova.

Korišćenje prostora za parkiranje na uređenim i obeleženim parking mestima po satu za putničko vozilo u prvoj zoni košta 38 dinara, dok je cena po danu 200 dinara, a u drugoj zoni je 25 dinara i celodnevna karta je 150 dinara.

Mesečna karta za prvu zonu košta 1.800 dinara, dok je u drugoj zoni cena za mesec dana parkiranja 1.300 dinara. Mesečna karta za obe zone je 2500 dinara. Za šestomesečnu kartu dobija se 15% popusta, a za godišnju 25%.

Povlašćena stanarska karta, za građane koji žive u ulicama u kojima se naplaćuje parking, iznosi 400 dinara. Takođe i preduzetnici koji imaju radnje u gradu mogu pribaviti povlašćenu mesečnu kartu u iznosu od 900 dinara.

Parkiranje se može, kao i ranije, platiti kupovinom karata ili slanjem sms poruke sa registarskim brojem tablica na SMS broj koji je naznačen na saobraćajnom znaku kod svakog parkinga.

Za vozila koja su parkirana u zonskom sistemu parkiranja, ukoliko parkiranje nije plaćeno, naplaćivaće se doplatna karta za parkiranje u iznosu od 1.200 dinara.

Kupovina pretplatnih i povlašćenih karata za fizička lica (stanare), preduzetnike i pravna lica obavlja se u prostorijama Uprave javnih parkirališta i garaža u ulici Vojvode Stepe bb (prostorije na Mini robnoj pijaci) svakim radnim danom od 8,00 do 13,00 časova, a sve informacije mogu se dobiti pozivom broja 064/887-3121.

Ostavite komentar

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više