Najnovije Vesti

DIREKTAN TV PRENOS SVEČANOG OTVARANJA FILMSKOG FESTIVALA NA RTHN

Svečano otvaranje 34. izdanja Hercegnovskog filmskog festivala – Montenegro film festivala biće upriličeno večeras na Kanli kuli, direktan prenos obezbjeđen je na programu Radio televizije Herceg Novi. Početak ceremonije otvaranja zakazan je za 20:30 sati.

Podsjećamo, svečanost će voditi legendarni filmski i pozorišni glumac Petar Božović, a prve festivalske večeri biće prikazani filmovi „Jabuke“ grčkog reditelja Kristosa Nikoua (21 sat) i „Polje maka“ Rumuna Eugena Jebelenauna.

Projekcije filmova biće organizovane na ljetnjim pozornicama Kanli kule i tvrđave Forte Mare, zatim u bioskopskoj sali Dvorane Part, amfiteatru Hercegnovskog pozorišta i u selu Klinci na Luštici.

Festival će biti organizovan uz poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera. Cijena karte za projekcije na Kanli kuli i Forte mare iznosi 4 eura, a u Dvorani Park 3 eura.

Pokrovitelji 34. Filmskog festivala Herceg Novi – Montenegro film festivala su Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore i Opština Herceg Novi, izvršni producent Javna ustanova kulture „Herceg Fest“, a Radio televizija Herceg Novi jedan je od medijskih sponzora.

Detaljan program Festivala možete naći na sajtu: https://www.filmfestival.me/

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više