Najnovije Sport

Anastasija Nikolic -Evropska Bronza u Smederevskoj Palanci

Na proteklom Prvenstvu Evrope,odrzanom u Budvi ,Palanacka lepotica i kik bokserka u polufinalnom mecu izgubila na poene od dvostruke Svetske prvakinje u disciplini low kick.

Anastasija Nikolic reprezentativka Srbije u kik boksu i jedna od najtalentovanijih boraca Srbije u zenskoj konkurenciji ,posle velikih problema sa povredom skocnog zgloba i ligamenata, uspela je da se plasira u polu finale Evropskog prvenstva u kik boksu koje je odrzano u Budvi ( CG ) od 6. do 11.decembra i dokaze da je borac koga ocekuje pregrst medalja na svetskom nivou.

Posle osvojenog srebra na Evropskom kupu u Hrvatskoj ,u Smederevsku Palanku je donela jos jednu Evropsku medalju,ovoga puta bronzu.

Anastasija Nikolic u svojoj karijeri ima 12 meceva i osvajac je Prvenstva Srbije ,Prvenstva Beograda,Trofeja Beograda u tri razlicite kategorije ( 52 kg, 50 kg ,48 kg ).i u tri razlicite takmicarske discipline ( K1,Low Kick , Full Contact )

Anastasija Nikolic je samo posle godinu dana takmicenja usla u stalni sastav Reprezentacije Srbije,kao najbolji borac u svojoj kategoriji i jedna je od najboljih boraca u istoriji Borilackih Sportova Smederevske Palanke.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više