Najnovije Showbiz

Dominio izbacio novi singl SNOVI !

Dvadesetčetvorogodišnji Nikola Savić, poznatiji kao Dominio je palanački reper koji se bavi muzikom od 2015. godine.
Nedavno je izbacio single „Snovi“ u Remix verziji sa Nemanjom Grujić poznatijim kao Wzp , autorska prava potpisuje Goran Milatović.
Single „Snovi“ možete čuti na svim digitalnim platformama, spot možete pogledati na YouTube kanalu „Interscore Music-a“.

Dvadesetčetvorogodišnji Nikola Savić, poznatiji kao Dominio ili Dom kako ga u društvu zovu je palanački reper koji se bavi muzikom od 2015. godine. Rodjen je u Smederevskoj Palanci, sa trinaest godina seli se u Italiju gde je završio srednju umetničku školu, trenutno živi i radi u Vićenci. Sa Rap muzikom se susreo još kao osnovac dok je prve tekstove napisao sa petnaest godina. Prve pesme je snimio u „Buddha Studio-u“ u Schiu (Skiju) mesto nadomak  Vićence. Iza sebe ima pet MixTape izdanja što kao solo artista što saradnje sa drugim izvodjačima iz Smederevske Palanke.2019.godine stupa u kontakt sa Release Studiom sa kojima radi još nekoliko značajnijih projekata, izmedju ostalog „Snovi“ u Remix verziji i „Inkognito“ koja važi trenutno kao njegov najbolji projekat, produkciju za pesmu „Inkognito“ potpisuje Aleksandar Maldaner – Dalmo.Kako bi pomogao drugim izvodjačima iz Smederevske Palanke i njene okoline da se uključe u priču sa muzikom osnovao je „Interscore Music“ izdavačku kuću koja iza sebe ima više od 20 izdanja.Single „Snovi“ u Remix verziji uradio je u saradnji sa Nemanjom Grujić poznatijim kao Wzp , autorska prava za tu pesmu potpisuje Goran Milatović.Single „Snovi“ možete čuti na svim digitalnim platformama, spot možete pogledati na YouTube kanalu „Interscore Music-a“.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više