Showbiz

Breskvica novom pesmom ponovo obara rekorde: Spremna je za svetsku scenu!

Pevačica Anđela Ignjatović nadaleko poznatija kao Breskvica, obradovala je fanove novim projektom, pesmom koja nosi naziv „Maska“.

Njen novi singl, rađen u Toxic produkciji, uspeo je da ostvari zavidan uspeh već u prvih sat vremena po objavljivanju. Za manje od 24 sata popeo se na 9. mesto trending liste na Jutjub platformi.

Breskvica se svim fanovima zahvalila na podršci, kao i saradnicima koji su radili na pesmi, a ono što je zanimljivo jeste da upravo Anđela potpisuje tekst i učestvovala je i u komponovanju same melodije.

Anđela Ignjatović Breskvica, foto: Instagram

Da su obožavaoci ovo dugo iščekivali očigledno je i po već dostignutom velikom broju pregleda i komentara na Jutjubu. Ovo i ne čudi, s obzirom da je miljenica publike prethodno izdala pesmu „Bon vojaž“ i to još pre šest meseci.

– Svaka čast, talenat, lepota i spot – svetski, – Predivna Breskvica, svoja, drugačija, – Devojka je umetnost, njen glas je sve, – Ona će do sledeće godine biti spremna za svetsku scenu, mala je pravo iznenađenje – bili su tek neki od pozitivnih komentara.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više