Najnovije Zlatibor

Promo video novogodišnje atmosfere sa Zlatibora

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor potrudile su se da svim posetiocima “zlatne planine“ i meštanima prirede nezaboravne novogodišnje koncerte uz dobro poznata imena muzičke scene. Trodnevni novogodišnji program na otvorenom prostoru Kraljevog trga, pored osvetljenog jezera, prošao je u dobrom raspoloženju, uz pesmu, zabavu i vatromet.

Te nezaboravne trenutke s početka godine pratili smo, zabeležili i fotografisali kako bi slikom i zvukom najbolje dočarali i približili novogodišnji provod sa “zlatne planine”.

Novi promo video „Atmosfera na Zlatiboru za novogodišnje praznike“ nalazi se na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije Zlatibor i može se pogledati ovde.

Odličnom organizacijom dočeka opština Čajetina i TO Zlatibor još jednom su opravdali poverenje turista, pokazujući zašto je zlatiborski doček jedan od najposećenijih u našoj zemlji i regionu.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više