Najnovije Šumadija Zlatibor

Zdrava Srbija sa suverenistima izlazi na izbore

Beograd, 24.1.2022 – Zdrava Srbija je odlučila da na predstojećim predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima u Beogradu izađe u koaliciji sa pokretima Dosta je bilo i Živim za Srbiju jer smatramo da delimo iste vrednosti a i složili smo se da je najvažnije pitanje kako da budemo od koristi za državu. Sve ćemo učiniti da se približimo našim građanima, uprkos tome što nećemo biti u prilici da se kvalitetno predstavimo u medijima sa nacionalnom frekvencijom – izjavio je predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović.

Beograd, 24.01.2022. – Konferencija za novinare predstavnika bloka Suverenista o zalbi Upravnom sudu i falsifikovanim rezulatima referenduma odrzana je danas u sedistu pokreta Dosta je bilo u Beogradu. Na fotografiji predsednik DJB Suverenisti Sasa Radulovic, predsednica pokreta Zivim za Srbiju Jovana Stojkovic i predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatovic. (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

Naravno da ćemo biti prisutni na društvenim mrežama, da ćemo biti na terenu a i prošpartaćemo Srbiju do 3. aprila, nastavio je Stamatović, informišući građane Srbije o iskrenim namerama naše tri političke grupacije. Stići ćemo do svakog grada, do svakog mesta, do svakog sela kako bi svakom građaninu Srbije predstavili naš program, kao i rezultate koji stoje iza našeg dosadašnjeg političkog angažovanja.

Beograd, 24.01.2022. – Konferencija za novinare predstavnika bloka Suverenista o zalbi Upravnom sudu i falsifikovanim rezulatima referenduma odrzana je danas u sedistu pokreta Dosta je bilo u Beogradu. Na fotografiji govori predsednik DJB Suverenisti Sasa Radulovic. (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović je ovom prilikom rekao da „političke podele svuda u svetu više nisu na levicu i desnicu a i podele na patriote i nepatriote su neumesne. Jedina prava podela koja danas postoji u svetu je na globaliste i suvereniste“.

Jovana Stojković, predsednica Pokreta Živim za Srbiju, je na konferenciji za novinare rekla da se suverenisti zalažu da se građani pitaju za ono što se dešava u njihovoj zemlji, dok se globalisti zalažu da nadnacionalne institucije daju zadatke suverenim državama.

Savez tri političke grupacije okupljene oko ideje suverenizma smatra da su svi građani Srbije rodoljubi i da vole svoju zemlju. Suverenisti veruju u slobodu svakog pojedinca, u demokratiju i suverene države koje međusobno sarađuju, imajući u vidu prvenstveno svoje ali uvažavajući i tuđe interese.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više