Herceg Novi

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVI PREDSTAVLJA SVOJU PONUDU NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U LUKAVCU

Jubilarni 20. Sajam turizma i ekologije ,,List” ove godine se održava u Sportskoj dvorani Lukavac od 05. do 07.maja 2022. Godine. Najveća smotra turizma tuzlanskog kantona ove godine okuplja preko 180 izlagača iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Njemačke.

Lukavački sajam i ove godine nudi bogat program edukativnih panela iz oblasti turizma i medija u turizma, kao i brojna gastro kulturna dešavanja.

TOHN predstavlja svoju turističku ponudu u okviru štanda Crne Gore, na kojem još nastupaju turističke organizacije Ulcinja, Bara i Budve. 

Fokus ovogodišnje promocije je na predstvljanju noviteta u ponudi destinacije, sa posebnim naglaskom na upoznavanje javnosti i medija sa novim muzičkim festivalima: „Naše more, naše skale“ i „Hype“. 

Istovremeno, u hotelu „Salis“ u Tuzli organizuje se press konferencija u okviru regionalne „roadshow“ kampanje na kojoj se pored TOHN, medijima obraćaju NTO i LTO Ulcinja, Bara i Budve.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više