Herceg Novi

Počinje kampanja ROAD SHOW – prezentacija Herceg Novog danas na Zlatiboru

Kako bi što bolje predstavili turističku ponudu Herceg Novog, gradska Turistička organizacija narednih dana obići će nekoliko gradova u Srbiji. Road show kampanja samo je dio predsezonskih aktivnosti koje sprovode zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom.

Prezentacija turističke ponude Herceg Novog danas će biti organizovana na Zlatiboru, kazao je za RTHN Đorđe Stanojlović, v.d. direktora Turističke organizacije.

– Zlatibor je tokom vikenda pun gostiju i zato krećemo od te destinacije. Narednih dana, u okviri javnih dešavanja na trgovima, prezentacije turističke ponude Herceg Novog biće organizovane u Kraljevu, Kragujevcu, Čačku i Nišu.

Centralni događaj održaće se u Beogradu a potom će se predstaviti i u Novom Sadu.

– Od 27. do 29. maja nas očekuje Beograd manifest gdje je učešće Turističke organizacije veoma značajno. Na beogradskoj promenadi, 28. maja priredićemo svečanost u okviru koje će jednočasovni koncert održati Željko Vasić kao jedna od glavnih zvijezda festivala „Naše more, naše skale“ koji nas očekuje od 26. do 28. juna u Herceg Novom.

Satnojlović ističe da su zadovoljni pripremama u gradu za predstojeću sezonu ali i predsezonom. Kako kaže, Herceg Novi i dalje najviše biraju sad već tradicionalni gosti iz regiona ali i sve češće dolaze turisti iz zapadne Evrope.

– Naša dva glavna emitivna tržišta su ona koja smo imali i ranije, a to su prije svega Rusija i Ukrajina, a sticaj okolnosti koje su nam svima poznate, doveo je do toga da su nam opet najbrojniji gosti. Odmah potom je jedno od naših najznačajnijih emitivnih tržišta – Srbija, a zatim Bosna i Hercegovina. To su naša četiri najznačajnija tržišta sa kojih dolazi 80% gostiju. Pomak je napravqen kada je riječ o dolasku gostiju iz centralne i zapadne Evrope, odakle nam sada stiže veći broj gostiju. To nam imponuje i govori da radimo dobar posao, kazao je Stanojlović.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više