Herceg Novi

Turistička ponuda grada nakon Zlatibora, predstavljena u Kraljevu

Turistička organizacija Herceg Novi učesnik je Road show kampanja u gradovima Srbije. Danas ponudu predstavljaju u Kraljevu, a juče su posjetili Zlatibor.

Predstavnici Herceg Novog su posjetioce upoznali su sa brojnim sadržajima i ponudom smeštaja, a nakon Kraljeva obići će i ostale gradove u Srbiji, najavio je v.d. direktor TO Đorđe Stanojlović.

-Na centralnom gradskom trgu u Kraljevu u toku je promocija turistička ponuda svih primorskih gradova uključujući i Nacionalnu turističku organizaciju. Organizovan je nastup di džeja Nigora, koji će nas pratiti u Kragujevcu i Nišu narednih dana.

Stanojlović je najavio i da će od sredine juna krenuti i nova avionska linija koja će povezivati Tivat i Kraljevo, a fokusu predstavljanja je i planinski turizam.

-Linija će početi 14. juna i to će umnogome povećati broj dolazaka turista iz čitave ove regije. Još jedan naš fokus je na ekspanziji planinskog turizma i novih sadržaja koje nudi Orjen i naša zaleđa. U saradnji sa Agecijom za razvoj i zaštitu Orjena intenzivno promovišemo nove sadržaje. Stanovništvo ove regije je ljubitelj takve vrste turizma i sigurni smo da će birati Herceg Novi u predsezoni i sezoni, kazao je Stanojlović.

U okviru promocije u Kraljevu organizovan je i prijem kod gradonačelnika, a prisustvovali su predstavnici i direktori turističkih organizacija Budve, Kotora, Tivta i Herceg Novog i potpredsjednik Tivta Vladimir Arsić.

-Na sastanku smo došli do niza novih zaključaka i akcija koje će poboljšati i intenzivirati saradnju Kraljeva i čitave ove regije sa crnogorskim primorjem , pa tako i sa Herceg Novim, kazao je Stanojlović

Centralni događaj u okviru kampanje biće održan održan u Beogradu od 27. do 29. maja.

-Na beogradskoj promenadi predstavićmo novi festival Naše more, naše skale“ , ali i gastro i turističku ponudu.

Nakon Kraljeva, turistička ponuda grada biće predstavljena sutra u Kragujevcu i u srijedu u Nišu.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više