Showbiz

Ceca Ražnatović podelila sliku koju do sada niste videli

Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko je vezana za roditelje i sestru, pa je u tom duhu vaspitala i svoju decu.

Ceca je uvek isticala koliko joj je porodica značajna u životu, a naročito sestra Lidija sa kojom i živi.Njeni roditelji i sestra nisu medijske ličnosti i skoro nikada ih nema u javnosti, ali je ovog puta Ceca podelila staru porodičnu fotografiju koja je izazvala brojne komentare.

Pevačica je oduvek pričala o značaju svoje sestre za porodicu, a njena deca takođe nikada nisu krila koliko su vezana za tetku Lidiju i njenu decu.

Naime, na fotografiji su Ceca i Lidija sa roditeljima, a mnogi su primetili da je teško prepoznati ko je koja sestra, s obzirom da su tada obe bile brinete i da dosta liče.

Ona je nedavno otkrila i koliko uživa u vremenu provedenom sa unukom Željkom, ali i koji muškarac može da osvoji njeno srce.

-„Trenutno moj mozak može samo da zaintrigira unuk Željko i profili na Instagramu, gde gledam uređivanje stanova“- rekla je pevačica.

Ceca je otkrila da je njoj vrlo teško da je neki muškarac privuče, s obzirom da je ona ostvarena na svakom polju u životu – izjavila je Ceca.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više