Herceg Novi

Turistička organizacija Herceg Novi – od 01. juna počinju sa radom sezonski Turističko informativni biroi

Turistička organizacija Herceg Novi od 01.juna 2022. godine otvara sezonske turističko informativne biroe pa će tako u svakom mjestu na hercegnovskoj rivijeri moći da se obavi prijava boravka i pruže sve potrebne turističke informacije gostima.

Pored Turističko informativnih biroa koji su otvoreni tokom cijele godine na lokacijama; MZ – Igalo, Igalo, Glavna autobuska stanica, Trg Nikole Đurkovića, TIB-Škver, Meljine – kružni tok i Kamenari, od 01. juna sa radom počinju i ; Kiosk Igalo – Dubrovačka ulica, TIB Savina – ulica Branka Ćopića, , MZ – Zelenika, MZ – Kumbor, MZ – Đenovići, TIB Baošići – pored bazena, TIB Baošići – autobusko stajalište i MZ – Bijela. Dva info punkta na Luštici – Rose i Žanjic sa radom počinju 15. Juna 2022.

Sa radom su već počela i dva info punkta za prijavu plovila u marinama Lazure i Portonovi.

Pored prijave boravka, naplata boravišne takse vršiće se u sledećim biroima; MZ- Igalo, Igalo, TIB Trg Nikole Đurkovića, TIB Meljine, MZ-Đenovići, TIB Baošići-autobusko stajalište i TIB Kamenari.

Radno vrijeme Turističko informativnih biroa je ponedeljak-subota od 08h do 21h.

Podsjećamo, strani i crnogorski državljani bez prijavljenog prebivališta u Crnoj Gori u obavezi su prijaviti boravak u roku od 24 sata od ulaska u Crnu Goru. Prema Zakonu o strancima izdavaoci privatnog smještaja su dužni da izvrše prijavu boravka gostiju koji borave u njihovom smještaju. Izdavaoci smještaja za sve informacije koje se tiču dokumentacije neophodne za prijavu boravka turista mogu se obratiti u navedenim TIB-ovima u toku naznačenog radnog vremena ili u sjedištu Turističke organizacije svakog radnog dana od 7 do15 sati.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više