Herceg Novi

TO HERCEG NOVI – hercegnovi.Feel it. NOVI JE SLOGAN VELIKE KAMPANJE KOJA PROMOVIŠE HERCEG NOVI

Ceremonijom otvaranje ljetnje sezone, koja je sinoć održana u Holliday lounge bar-u, svečano je označen početak ljetnje turističke sezone u Herceg Novom. Događaj je obilježila promocija kampanje za turističku 2022. godinu sa novim sloganom hercegnovi.Feel it. te promocija novog video spota. Brojne zvanice pozdravili su i obratili im se gradonačelnik Herceg Novog, Stevan Katić, direktor Turističke organizacije Herceg Novi, Đorđe Stanojlović kao i direktorica JUK Herceg Fest, Gordana Porobić Krcunović. Intezivna kampanja koja promoviše kompletnu turističku ponudu grada od sinoć je dobila novu, širu dimenziju, a novi slogan pozdravljen je sa velikim oduševljnjem prisutnih.

Ovom prilikom ugostili smo brojne drage prijatelje iz zemlje i regiona, konzula Republike Srbije u Crnoj Gori, gospodina Mića Rogovića, poslovne partnere, predstavnike medija, predstavnike turističke privrede grada, lokalne uprave i institucija. Prilika je ovo bila i da se javno zahvalimo i uručimo zahvalnice predstavnicima turističke privrede Herceg Novog koji nam pružaju nesebičnu podršku u poslovanju.

U muzičkom dijelu programa nastupili su Željo Vasić i DJ Bodzie.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više