Najnovije Sport

ATLETIČARI JASENICE OSVOJILI OSAM MEDALJA U KRALJEVU

U Kraljevu je u organizaciji atletskog saveza centralne Srbije i A.K. Kraljevo održano prvenstvo centralne Srbije za starije pionire/je i starije juniore/ke.

Atletski klub Jasenica je predstavljao 21 takmičar i osvojeno je osam medalja.
Branko Basarić je u trci na 400 metara za starije juniore zuazeo 3.mesto rezultatom 54.01 sekundi,dok je Pavle Mitrović bio četvrti.

Štfeta 4×100 metara u sastavu Veljko Petrović,Pavle Mitrović, Nikola Damnjanović i Branko Basarić u istoj kategoriji su zauzeli 3.mesto.
Dunja Budimir je u bacanju kugle od 3 kg. dominantno sa najboljim rezultatom ove sezone u Srbiji i svojim ličnim rekordom od 13.70 metara zauzela 1.mesto..
Andreja Radisavljević prvak Centralne Srbije za starije pionire skokom od 5.86 metara.
Lara Petković je u disciplini bacanje koplja od 400 grama, zauzela 1.mesto rezultatom 38.49 metara, dok je u bacanju diska zauzela 2.mesto razultatom 27.51.
Magdalena Radojković je rezultatom 135 cm.zauzela 3. mesto u skoku u vis.
Štafeta 4×100 metara u sastavu Magdalena Radojković, Tijana Simić, Nina Ćertić i Anastasija Milošević,inače sve četiri mlađe pionirke,zauzele su 1.mesto.

Ostavite komentar

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više