Showbiz

SAŠA KOVAČEVIĆ ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU: Pevač došao MALAKSAO, nakon pregleda lekari nisu zadovoljni OVIM rezultatima

Saša Kovačević javio se danas u Urgentni centar. Pevač je u zdravstvenu ustanovu došao vidno malaksao. Nakon provere krvne slike lekari su konstatovali da rezultati nisu sjajni.

Saša Kovačević
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao – priča naš izvor sa lica mesta.

Saša Kovačević, balkon
FOTO: PRINTSKRIN

Podsetimo, Saša Kovačević bio je nedavno gost na krštenju sina, manekenke Dejane Živković, i tom prilikom progovorio o svojim planovima i vezi sa dugogodišnjom devojkom Zoranom.

– Planiram Bože zdravlja da se ostvarim u ulozi oca, to je svrha života i najlepši dar od Boga koji možemo dobiti. Ne vodim se time kad će i šta će biti, kad Gospod kaže da je trenutak tada će se to i desiti i ja ću biti najsrećniji čovek – rekao je Saša, pa progovorio o pritiscima, jer još se još uvek nije oženio i ostvario u ulozi oca, a mnogi smatraju da mu je vreme. – rekao je pevač.

Kurir.rs/ Lj. S.

Ostavite komentar

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više