Showbiz

SAŠA POPOVIĆ POSLE 13 GODINA O SVAĐI S MILANOM STANKOVIĆEM: 100.000€ smo uložili u njega, šta li mu je bilo u GLAVI… ŠOK DETALJI

Pobednica „Zvezde Granda“ Slavica Angelova dobila je danas automobil, koji joj je dodelio Saša Popović. Kreativni direktor „Granda“ progovorio je i o prethodnim takmičarima, te se tom prilikom dotakao Milana Stankovića.

Popović je prvi put detaljno pričao o tome šta se desilo pre skoro deceniju i po, kada je izbio skandal, kada je Milan napustio Grand, pre više od 10 godina, pa je zbog kršenja ugovora morao da plati 50.000 evra.

– To je njegova odluka… Meni je žao što je Milan 2010. godine napustio Grand, odnosno raskinuli smo ugovor sa njim. Žao mi je i što je morao da plati tu neku odštetu, iako je pre toga dobio kompletan album od nas, spremali smo mu i drugi album. Ja sam mu tada rekao da smo spremni da uložimo preko 100.000 u taj album, da mu organizujemo veliku turneju i tako dalje. Ne znam ko ga je nagovorio i zbog čega – kaže Saša.

Milan Stanković
FOTO: ATA IMAGES

Na pitanje da li je ikada saznao zbog čega se sve to desilo, Saša tvrdi da i dan danas ne zna.

– Ne znam, ni dan danas. Od tada, od kada smo raskinuli saradnju, to je bilo odmah posle Evrovizije 2010. godine… Pazite, kad nekome date takvu popularnost kroz Zvezde Granda, kao što smo mi dali njemu, kad mu date kompletan album sa 8 pesama, ogromnu reklamu, mogućnost da ide na Evroviziju… To mu je Grand omogućio, jer smo Žika i ja sa Bregovićem razgovarali da on bude taj koji će biti jedan od tri numere koje je Bregović radio. Znali smo da će on i po tom SMS pobediti. Kad mu sve to date i kad pripremite novi album koji je u to vreme, pre 13 godina, nas trebalo da košta 100.000 evra, onda stvarno ne razumem šta je to u njegovoj glavi što ga je odvratilo i zašto je doneo odluku da raskine ugovor. I, umesto da sve to dobije, on je platio tada neku odštetu od 50.000 evra – dodao je.

Zvezde Granda, finale Zvezda Granda, Saša Popović
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

– Hvala ‘Grandu’ na pruženoj prilici i podršci. Meni će i dalje ovde biti otvorena vrata i nastupaću povremeno na njihovoj sceni. Drago mi je što sam svoju prvu kompoziciju „Perje“ izveo baš na mestu gde sam počeo svoju karijeru – rekao je Stanković tada.

kurir.rs/telegraf.rs

Ostavite komentar

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više