Showbiz

SNIMILI HIT, PA SE POSVAĐALI – PROZIVKE NE PRESTAJU! Milica potkačila Albina, stigao i ODGOVOR – „Odbio sam je!“

Reper Albino priznao je da je odbio Milicu Pavlović za duet.

Pevačica Milica Pavlović pre oko nedelju dana izbacila je novi album pod nazivom „Lav“ i tim povodom organizovala je veliku promociju i konferenciju za medije.

Tom prilikom se dotakla izjave koleginice Teodore Džehverović za koju mnogi misle da je opaska upućena upravo njoj, a tiče se pevača Albina sa kojim je Pavlovićeva snimila numeru „Šećeru“. Milica i Albino stavili su tačku na svoju saradnju, a pevačica je istakla da mnoge njene koleginice ne bi sa njim snimale duete da nisu čule njihovu pesmu, kao i da joj nije čestitao na novom albumu.

Miličina izjava podigla je veliku prašinu, a upravo nju spomenuo je i Albino prilikom gostovanja na radiju „WTF“. Na pitanje voditeljke da li je odbio neku saradnju, reper je ispalio:

„Jesam. Odbio sam Milicu Pavlović za novi album. To sam odbio, taj duet… Mislim nisam je odbio, jednostavno nismo se dogovorili. Ona misli da nije okej to što sam ja rekao da je okej i što je dosta drugih kolega, ljudi sa scene su mi rekli i više od toga što ja mislim, da je trebalo da se ispoštuje, ali dobro. Ona je pre svega dobar čovek“, karikirao je na kraju Albino aludirajući na Miličinu izjavu.

prethodna
sledeca

 BONUS VIDEO:

Ostavite komentar

Ovaj web sajt koristi kolačiće da unapredi naše iskustvo. Ako mislite da je to u redu kliknite OK, ako ne onda ... Prihvatam Pročitaj više